.
.
 Teambuilding

Onder de naam "Spöllenderwork" organiseren wij speciaal voor bedrijven of instellingen ook muzikale workshops op locatie van uw teamdag, personeelsfeest of andere zakelijke bijeenkomst.

 

Muziek is een feest voor iedereen!
Onze passie is het verzorgen van allerlei muzikale activiteiten voor diverse doelgroepen. Plezier staat voorop! Laagdrempelig of met een uitdaging, grote of kleine groepen deelnemers. Wij komen graag naar jullie toe en verzorgen een muzikale activiteit als onderdeel van jullie bedrijfsfeest.

Muziek verbindt!
Wij willen door middel van muziek mensen inspireren, motiveren en verbinden. Dat muziek emoties en verbinding creëert tussen verschillende mensen is onder andere goed terug te zien tijdens concerten waar mensen samen genieten ongeacht verschillen. 

Daarnaast leiden muzikale activiteiten vaak tot verrassingen door bijvoorbeeld muziekkeuzes van collega’s, maar ook de daarbij horende verhalen. Muziek draagt hierdoor bij aan inzicht in collega’s, wederzijds begrip en verbinding.

Veelzijdig aanbod, groots resultaat.

Wij organiseren graag een onvergetelijke activiteit en stemmen daarbij af op jullie wensen en behoeften. Maak gebruik van onze veelzijdigheid. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, niets is ons te gek!


contact ons