Spöllenderwies

Krek 't RITME veur school en muziekvereniging.

School

Projecten voor de basisschool

Er is een groot aanbod uitdagende projecten voor de basisscholen. Onze muziekprojecten zijn gericht op instrumentale lessen, zang en muzikale vorming en zijn geschikt voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw van de basisschool.

Muziek op maat

De muziekprojecten voor de basisschool worden volledig voor uw school op maat gemaakt. Samen met uw school wordt een uniek project bedacht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bepaald thema te koppelen aan het muziekproject of in samenwerking met de plaatselijke muziek-, dans-, of zangvereniging de inhoud van het project vorm te geven. Wij nemen voorafgaand en tijdens het project alles uit handen, regelen alles tot in de puntjes en alles is bespreekbaar. Zo is het ook mogelijk om de muziekprojecten voor zowel één klas als meerdere klassen beschikbaar te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos, niets is ons te gek!

Feest op school?

Ook voor het verzorgen van een muziekproject ter ere van een jubileum, afsluiting schooljaar of andere bijzondere gelegenheid, draaien we onze handen niet om. 

Heeft uw school interesse in ons aanbod van muziekprojecten en wilt u graag met ons in contact komen? Vul dan het contactformulier in onder contact en dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek! 

E-mailen
Instagram